Kerstdiner voor thuis of je bedrijf

Kerst vieren zonder stress? Laat ons voor je koken!

Voor de kerstperiode hebben we een mooi menu samengesteld. Dat zie je onder aan deze pagina.

Particulier: te bestellen tot 19 december 12:00. Ophalen is op 24 december tussen 16:00 en 18:00 of op 25 december tussen 13:00 en 15:00.Wij zorgen voor een opwarm instructie.

Voor bedrijven we komen het arrangement bezorgen bij jouw bedrijf, vanaf 20 personen.  Alles zit in schalen en wij zorgen voor opscheplepels en servetten.  Mocht je borden en bestek willen huren dan is dat mogelijk.

Onder aan het menu kun je via de bestel knop het contact formulier invullen. Geef hier aan voor hoeveel personen je wilt bestellen en voor welke dag (24 of 25 december)

 

 

 

De vegan kerst tafel

34,50 per persoon

VOORAF

lavas bouillon met madeira, knoflook, en geroosterde bloemkool. Met een broodje en roze peperboter

HOOFDGERECHTEN

Witlof aubergine stoofpotje met kappertjes, tijm en balsamico

Spruitjes stamppot met gebakken oesterzwammen, appel en hazelnootjes

Zuurkool, knolselderij "steak" met gefermenteerde knoflook-groentenjus

Witte kool-sinaasappel salade

DESSERT

gestoofd peertje, hybiscus, chocolade-espresso saus, vijgen-amandelcrumble

Via de knop hieronder kun je de bestelling plaatsen. Je vult het contactformulier in en geeft bij opmerkingen aan voor hoeveel personen je wilt bestellen en voor welke dag (24 of 25 dec)

 

 

Catering Utrecht? Wilde Wortels en catering is in Utrecht en omgeving al tijden een vertrouwde naam zowel voor de zakelijke als de particuliere catering en evenementen in Utrecht. Wij verzorgen verse, biologische (dynamische) en vegetarische catering, mogelijkheden zijn er genoeg!

 

Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij ons, als catering bedrijf in Utrecht en omstreken hoog in het vaandel. Wij koken namelijk met seizoensgroenten die op dat moment voor handen zijn bij onze boeren uit de regio Utrecht. Ook passen wij onze catering gerechten aan het seizoen aan zodat wij ook hiermee zo duurzaam mogelijk werken.

 

Wilde Wortels levert catering van A tot Z, je kan bij ons terecht voor het verzorgen van een buffet, tapas buffet, borrelhapjes en bites, personeelsfeest, jubileum of opening van een bedrijf.

Naast biologische en vegan catering verzorgt Wilde Wortels ook masterclasses en workshops in natuurvoeding, biologisch en vegetarisch eten.

Amazing food and service

Thank you very much again for the amazing food and the service. Everyone loved the food!

Samiha Awad, productieleider
Theater Utrecht

Elke dag lekker ontzorgd

Wij nemen al een jaar lang elke dag de lunch af bij Wilde Wortels. Het is altijd heerlijk vers en goed geregeld. Kortom, lekker ontzorgd!

Martin Doornekamp
Snappcar

Creative cuisine!

Ik heb nu 2 keer eten gehaald en beide keren was het heel erg lekker! De porties zijn ruim voldoende, goed verpakt en duidelijke instructies. En dan dat toetje… MJAMMIE!

Esther van Kesteren (via Facebook)

Een boost tijdens een trainingsdag!

Onlangs organiseerde ik een lunch bij Wilde Wortels op locatie tijdens een trainingsdag. We hebben hier heerlijk gegeten en het gaf echt even de boost die we nodig hadden na een intensieve ochtend.

Loekie Cornelissen
Loekan

Een fantastische combinatie met mijn mini-yoga-retreat

Onlangs organiseerde ik samen met Simone een mini-yoga-retreat, waarbij we afsluitend lunchten bij Wilde Wortels op locatie. Een heerlijke afsluiting van de dag, waarbij de deelnemers aangaven erg geïnspireerd te zijn door het verhaal van Wilde Wortels. Een goede voedingsbodem voor een vervolg!

Dolores Bodenstaff
Yoga bij het park