Met kerst thuis genieten van een vijf gangen vegan kerstdiner in Utrecht? Bestel ons kerstarrangement: 100% biologisch, gezond, bomvol smaak! Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij koken met seizoensgroenten uit de volle grond, geoogst bij onze boeren uit de regio Utrecht.

Hieronder kun je het menu bekijken. Heb je allergieën of dieetwensen? Geef het aan bij je bestelling, dan zorgen wij voor een passend alternatief. Je kunt het vijf gangen vegan afhaalkerstdiner al bestellen vanaf 1 persoon.

 

5-gangen Vegan Kerst Arrangement (v.a. 1 persoon)

1. Desem broodje met boerenkoolpesto, groentenbeignet en gevulde champignon met knoflookboter

2. Wortel-kokos soep met gember en rode peper

3. Salade van gebakken spruitjes en oesterzwammen, spruitjes crème met dragon, zoetzuur van peer, hazelnoten

4. Biet Bourguignon, olijfoliepuree, gemengde notencrunch, veldsla met dressing

5. Tiramisu

Prijs: €39,50 p.p.

Ophalen bij onze cateringzaak Wilde Wortels, Griftstraat 1 in Utrecht (tegenover het Griftpark).

Wij leveren het menu koud. Opwarmen kan het beste in de oven op 140 graden, ongeveer 30 minuten. De soep verwarm je even in een pannetje.

Amazing food and service

Thank you very much again for the amazing food and the service. Everyone loved the food!

Samiha Awad, productieleider
Theater Utrecht

Elke dag lekker ontzorgd

Wij nemen al een jaar lang elke dag de lunch af bij Wilde Wortels. Het is altijd heerlijk vers en goed geregeld. Kortom, lekker ontzorgd!

Martin Doornekamp
Snappcar

Creative cuisine!

Ik heb nu 2 keer eten gehaald en beide keren was het heel erg lekker! De porties zijn ruim voldoende, goed verpakt en duidelijke instructies. En dan dat toetje… MJAMMIE!

Esther van Kesteren (via Facebook)

Een boost tijdens een trainingsdag!

Onlangs organiseerde ik een lunch bij Wilde Wortels op locatie tijdens een trainingsdag. We hebben hier heerlijk gegeten en het gaf echt even de boost die we nodig hadden na een intensieve ochtend.

Loekie Cornelissen
Loekan

Een fantastische combinatie met mijn mini-yoga-retreat

Onlangs organiseerde ik samen met Simone een mini-yoga-retreat, waarbij we afsluitend lunchten bij Wilde Wortels op locatie. Een heerlijke afsluiting van de dag, waarbij de deelnemers aangaven erg geïnspireerd te zijn door het verhaal van Wilde Wortels. Een goede voedingsbodem voor een vervolg!

Dolores Bodenstaff
Yoga bij het park