1. GEANNULEERD – Workshop ‘Natuurvoeding als basis voor je gezondheid’

 

GEANNULEERD I.V.M CORONAVIRUS – Natuurvoeding is geen dieet, noch dogmatisch. Natuurvoeding gaat over het jezelf volwaardig voeden, met respect voor mens, dier en milieu. In deze workshop nemen we je mee in de basisprincipes van natuurvoeding en laten we je zien hoe je eenvoudig een volwaardige maaltijd kunt samenstellen. Wat kan je verwachten? Een twee uur durende workshop, waarin we kennis met je delen over de impact van bepaalde voedingsstoffen op je lichaam en je praktische tools geven over hoe je jezelf volwaardig kunt voeden.

2. GEANNLUEEERD – Lente special ‘Ontdekt de kracht van de natuur’

 

GEANNULEERD I.V.M CORONAVIRUS – De kracht van het bos is voelbaar als je er de tijd voor neemt. Wij laten je dit graag ervaren met een meditatieve boswandeling, Chi Neng Qigong-oefeningen en natuurvoeding. Wat kan je verwachten? – Een uitgebreide sessie van Chi Neng Qigong-oefeningen die je verbinden met de natuur – Een begeleide meditatieve wandeling door het bos van Maarn – Workshop ‘Natuurvoeding als basis voor je gezondheid’ – Gezonde lunch op basis van de principes van natuurvoeding

GEANNULEERD – Lente special: Ontdek de kracht van de natuur

– Voel de energie van de natuur door middel van Chi Neng Qigong-oefeneningen
– Begeleide meditatieve wandeling door het bos van Maarn
– Workshop ‘Natuurvoeding als basis voor je gezondheid’
– Gezonde lunch op basis van de principes van natuurvoeding
– Zondag 5 april van 10.00 tot 17.00
– Kosten: €95 p.p.

GEANNULEERD – Workshop: natuurvoeding als basis voor je gezondheid

– Een 2 uur durende interactieve workshop
– Kennisdeling over de invloed van bepaalde voedingsstoffen op je gezondheid
– Praktische tips over het samenstellen van een volwaardige maaltijd
– Een heerlijke maaltijd ter inspiratie
– Een hand-out met de belangrijkste informatie en praktische tools
– Kosten: €55 p.p.

Een boost tijdens een trainingsdag!

Onlangs organiseerde ik een lunch bij Wilde Wortels op locatie tijdens een trainingsdag. We hebben hier heerlijk gegeten en het gaf echt even de boost die we nodig hadden na een intensieve ochtend.

Loekie Cornelissen
Loekan

Een fantastische combinatie met mijn mini-yoga-retreat

Onlangs organiseerde ik samen met Simone een mini-yoga-retreat, waarbij we afsluitend lunchten bij Wilde Wortels op locatie. Een heerlijke afsluiting van de dag, waarbij de deelnemers aangaven erg geïnspireerd te zijn door het verhaal van Wilde Wortels. Een goede voedingsbodem voor een vervolg!

Dolores Bodenstaff
Yoga bij het park

Elke dag lekker ontzorgd

Wij nemen al een jaar lang elke dag de lunch af bij Wilde Wortels. Het is altijd heerlijk vers en goed geregeld. Kortom, lekker ontzorgd!

Snappcar

Creative cuisine!

Ik heb nu 2 keer eten gehaald en beide keren was het heel erg lekker! De porties zijn ruim voldoende, goed verpakt en duidelijke instructies. En dan dat toetje… MJAMMIE!

Esther van Kesteren (via Facebook)