Workshops, masterclasses, retreats

Mijn kennis over natuurvoeding en een gezonde leefstijl deel ik graag met je tijdens een workshop of masterclass. Ook organiseer ik 2 maandelijks een one day retreat met Dolores Bodenstaff van Yoga bij het park. Hier komt alles samen in een prachtige, natuurlijke omgeving in Westbroek. De locatie is ruim en met veel aandacht voor details ingericht. Een plek waar je volledig tot rust komt en veel inspiratie en energie mee krijgt.

 

De workshops zijn heel praktisch, bijvoorbeeld: hoe maak ik een volwaardige vegetarische maaltijd of hoe kan ik thuis fermenteren?

 

Tijdens een masterclass ga ik in op de principes van natuurvoeding en een gezonde leefstijl waarbij aandacht wordt besteed aan 3 peilers: voeding, beweging en ontspanning. Deze 3 peilers zijn de basis voor een vitaal leven waarbij je leert dat het niet moeilijk is en eigenlijk heel natuurlijk!

 

Ik ben ook een training aan het ontwikkelen om online meer mensen te kunnen helpen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning en op termijn ga ik als coach aan de slag om samen met jou te werken aan een gezonde leefstijl met aandacht voor voeding, beweging en ontspanning. De opleiding tot coach ben ik momenteel aan het volgen bij oersterk.

 

De data van workshops en masterclasses  zijn nog niet bekend en hangen af van de corona maatregelen van het kabinet.  We hopen dat we in november met workshops en masterclasses kunnen beginnen.

One day retreat: MID WINTER

– Rust, ruimte, stilte, verbinding
– Yoga en meditatie
– Workshop Natuurvoeding en een natuurlijke leefstijl als basis voor je gezondheid
– Gezonde lunch op basis van de principes van natuurvoeding
– Zondag 24 januari van 10.00 tot 17:30
– Kosten: €125,00 p.p.

LOCATIE: WESTBROEK

GEANNULEERD – Workshop: natuurvoeding als basis voor je gezondheid

– Een 2 uur durende interactieve workshop
– Kennisdeling over de invloed van bepaalde voedingsstoffen op je gezondheid
– Praktische tips over het samenstellen van een volwaardige maaltijd
– Een heerlijke maaltijd ter inspiratie
– Een hand-out met de belangrijkste informatie en praktische tools
– Kosten: €55 p.p.

Een boost tijdens een trainingsdag!

Onlangs organiseerde ik een lunch bij Wilde Wortels op locatie tijdens een trainingsdag. We hebben hier heerlijk gegeten en het gaf echt even de boost die we nodig hadden na een intensieve ochtend.

Loekie Cornelissen
Loekan

Een fantastische combinatie met mijn mini-yoga-retreat

Onlangs organiseerde ik samen met Simone een mini-yoga-retreat, waarbij we afsluitend lunchten bij Wilde Wortels op locatie. Een heerlijke afsluiting van de dag, waarbij de deelnemers aangaven erg geïnspireerd te zijn door het verhaal van Wilde Wortels. Een goede voedingsbodem voor een vervolg!

Dolores Bodenstaff
Yoga bij het park

Elke dag lekker ontzorgd

Wij nemen al een jaar lang elke dag de lunch af bij Wilde Wortels. Het is altijd heerlijk vers en goed geregeld. Kortom, lekker ontzorgd!

Snappcar

Creative cuisine!

Ik heb nu 2 keer eten gehaald en beide keren was het heel erg lekker! De porties zijn ruim voldoende, goed verpakt en duidelijke instructies. En dan dat toetje… MJAMMIE!

Esther van Kesteren (via Facebook)