Locatie huren voor biologische private dining, borrel of lunch in Utrecht centrum?

Wij bieden een fijne locatie aan het Griftpark in Utrecht.

Ben je op zoek naar een fijne locatie voor je zakelijke bijeenkomst of zoek je een gezellige plek voor je diner,  feest of borrel? Wij hebben onze horecazaak Gastmaal Café beschikbaar voor groepen van 10 tot ongeveer 35 personen.

Uiteraard voorzien wij je van onze heerlijke  gerechten met smaken uit alle windstreken.  Wij weten als geen ander dat lekker en bijzonder eten tijdens een bijeenkomst en op een feestje een belangrijk onderdeel is, en daar besteden we dan ook veel liefde en aandacht aan.  Je diner bij ons wordt tot in de puntjes verzorgt en jij en je gasten worden een avondje in de watten gelegd. 

Klik op gastmaalcafe

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Naast private dining wordt onze ruimte verhuurt aan bedrijven voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. 

Denk aan vergaderen, brainstormen, workshops etc.  Wil je er bij lunchen, borrelen of dineren? Dat kan allemaal. Wij verzorgen naast de ruimtes ook het lekkere eten voor jou en je gasten/relaties/team. Wij bespreken graag wat jouw wensen zijn en vertalen die graag naar een mooi aanbod. 

 

 

Biologische catering op maat in Utrecht

Wil je graag een veganistisch arrangement? Dat is geen probleem! Ook voor andere (dieet)wensen kan je altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Of bekijk eventueel onze veelgestelde vragen voor meer informatie over de mogelijkheden.

De kracht van natuurvoeding

Wij baseren onze catering volledig op de principes van natuurvoeding: vers, puur, eerlijk en biologisch. Oftewel, voeding die voedt, in plaats van vult. Wil je weten wat natuurvoeding precies inhoudt? Je leest het hier!


Wist je dat we ook workshops en masterclasses verzorgen op het gebied van natuurvoeding? Voor meer informatie, kijk dan hier.