Een wisselend weekmenu met 100% biologische maaltijden

Wij maken wekelijks drie biologische, vegetarische afhaalmaaltijden van woensdag t/m zaterdag. Bestel je voor 18.00 uur, dan kan je het dezelfde dag nog komen afhalen bij onze locatie aan het Griftpark!

 

Naast de wisselende maaltijden hebben we de krachten van onze drie zaken gebundeld in een heerlijk viergangendiner. Een mooi menu gemaakt door Wilde Wortels, De Keuken van Gastmaal en Gastmaal Café voor €39,50. Dit diner is te bestellen op vrijdag en zaterdag tot 11:00 op de dag van afhalen.

 

Je kunt hieronder je bestelling plaatsen, dan zorgen wij ervoor dat deze tussen 17.00 en 19:00 uur voor je klaar staat om af te halen. Onze winkel is zo ingericht dat je bij binnenkomst de tas meteen kunt meenemen zonder contactmoment.

 

Kan je door omstandigheden niet afhalen, of woon je te ver weg om af te halen? Neem dan contact met ons voor de mogelijkheden voor bezorging.

 

Wij hanteren een wisselend weekmenu. Wij koken namelijk met seizoensgroenten die op dat moment voor handen zijn bij onze boeren uit de regio. Bekijk hier het menu voor week 28 (8 tot en met 11 juli):

Viergangenmenu i.s.m. De Keuken van Gastmaal en Gastmaal Café

1. Salade rauwe courgette, gele biet, verse geitenkaas, citroen, dille, munt

2. aardappel-prei soep met dragon

3. pulpo, zwarte risotto met noordzeevis, lavas, geroosterde tomaatjes

4. Yoghurtmousse met aardbeien en koekkruim

Prijs: €39,50

Let op: Dit menu is (voorlopig) alleen te bestellen op vrijdag en zaterdag. Afhalen is bij onze catering zaak Wilde Wortels, Griftstraat 1 in Utrecht (tegenover het Griftpark). Afhalen kan tussen 17:00 en 18:30 uur.
Wij leveren het menu koud. Instructie krijg je mee bij afhalen.

Portobello gevuld met notengehakt, gebakken rijst, kimchi

Portobello gevuld met notengehakt, gebakken rijst met prei, chinese kool, ei, ui en knoflook en kimchi

 

Prijs: €16,50

 

Let op: Wij leveren de maaltijden koud.
Opwarmen: Bij voorkeur in de oven. De biologisch afbreekbare bakjes +/- 25 minuten in de oven op 140 graden, of 5 minuten in de magnetron.

Thaise bloemkoolcurry met jasmijnrijst en zoetzure komkommer (vegan)

Thaise curry van bloemkool in een fris romige kokos saus met jasmijnrijst en zoetzure komkommer

 

Prijs: €15,50

 

Let op: Wij leveren de maaltijden koud.
Opwarmen: Bij voorkeur in de oven. De biologisch afbreekbare bakjes +/- 25 minuten in de oven op 140 graden, of 5 minuten in de magnetron.

Tomatentaart met griftparkhoning, tijm en geitenkaas

Tomatentaart met honing uit het Griftpark, tijm en geitenkaas en een gemengde salade met mosterddressing en zonnebloempitjes

Prijs: €15,50

Let op: Wij leveren de maaltijden koud.
Opwarmen: Bij voorkeur in de oven. De biologisch afbreekbare bakjes +/- 25 minuten in de oven op 140 graden, of 5 minuten in de magnetron.

Yoghurtmousse met aardbeien

Romige yoghurt mousse met verse aardbeien en saus

 

Prijs: €6,50

Dessert: Hemelse modder

Pure chocolademousse

 

Prijs: €6,50

Een boost tijdens een trainingsdag!

Onlangs organiseerde ik een lunch bij Wilde Wortels op locatie tijdens een trainingsdag. We hebben hier heerlijk gegeten en het gaf echt even de boost die we nodig hadden na een intensieve ochtend.

Loekie Cornelissen
Loekan

Een fantastische combinatie met mijn mini-yoga-retreat

Onlangs organiseerde ik samen met Simone een mini-yoga-retreat, waarbij we afsluitend lunchten bij Wilde Wortels op locatie. Een heerlijke afsluiting van de dag, waarbij de deelnemers aangaven erg geïnspireerd te zijn door het verhaal van Wilde Wortels. Een goede voedingsbodem voor een vervolg!

Dolores Bodenstaff
Yoga bij het park

Elke dag lekker ontzorgd

Wij nemen al een jaar lang elke dag de lunch af bij Wilde Wortels. Het is altijd heerlijk vers en goed geregeld. Kortom, lekker ontzorgd!

Snappcar

Creative cuisine!

Ik heb nu 2 keer eten gehaald en beide keren was het heel erg lekker! De porties zijn ruim voldoende, goed verpakt en duidelijke instructies. En dan dat toetje… MJAMMIE!

Esther van Kesteren (via Facebook)